Привітання від начальника кафедри до Дня Незалежності

Шановні офіцери, прапорщики, сержанти, працівники, студенти та курсанти
кафедри військової підготовки Національного авіаційного університету!
Щиро вітаю вас з такою визначною датою нашої держави – 30-річчям незалежності України!
Це не просто День народження Держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією. Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.
Сьогодні, як ніколи раніше, це свято висуває перед кожним із нас високі вимоги, спонукає до особливої відповідальності перед собою, своєю країною, прийдешніми поколіннями, оскільки це – найскладніший період сучасної України, особливе місце в якому посідають Збройні Сили. Саме завдяки нашим мужнім захисникам і захисницям сьогодні ми святкуємо тридцяту річницю незалежності. На їхніх плечах велика відповідальність за всю державу, за кожного з нас! Тому лише об’єднавшись ми зможемо забезпечити гідне життя у цілісній, незалежній та процвітаючій європейській державі.
Тож зичу усім Вам, Вашим рідним та колегам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а наша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.
З повагою,
начальник кафедри військової підготовки, полковник Водчиць О. Г.
Слава Україні!

Пропонуємо переглянути: