Командирське он-лайн інформування на тему “Деструктивна політична поведінка Угорщини як результат антиєвропейської політики Росії”

Останнім часом в експертному середовищі України курсує дискусія про те, чи можливий в разі дестабілізації ситуації в державі прояв агресивних форм зовнішньої політики з боку наших західних сусідів. Серед потенційних загроз теоретично розглядається реваншистська політика окремих державних керівників і провладних політичних сил таких країн як Румунія, Польща і звичайно ж Угорщина.

Разом з тим, в сучасній глобалізаційній системі західних держав, Угорщину не можна розглядати як окремий самостійний суб’єкт, який здатний вести незалежну зовнішню політику не погоджуючи її з іншими країнами тим паче у вигляді політичної агресії до іншої незалежної країни як то Україна.

Саме тому, така поведінка Угорщини може проаналізована лише в рамках сучасної антиєвропейської політики Росії.

Зруйнувати євроінтеграційний проект, перетворити ЄС на недієвий інститут, не допустити формування європейської геополітичної суб’єктивності – це стратегічне, життєво важливе завдання для сучасної імперської Росії.

Ознайомитись з повним матеріалом можна тут

Пропонуємо переглянути: