День відкритих дверей у НАУ

Шановні абітурієнти-2020, студенти коледжів, батьки!
Національний авіаційний університет запрошує вас на День відкритих дверей. Захід відбудеться 29 травня 2020 року о 15:00 у форматі онлайн на платформі ZOOM.


✅Реєстрація учасників заходу за посиланням
✅Онлайн консультування вступників відбуватиметься з 15.00 до 16.30.
✅Висококваліфіковані науковці, спікери, члени Приймальної комісії НАУ проконсультують вас із питань щодо особливостей підготовки та проведення ЗНО; правил прийому до Національного авіаційного університету в 2020 році (вступ на основі повної загальної середньої освіти; прийом на навчання до кафедри військової підготовки; особливості прийому на окремі спеціальності; обсяги прийому та державне замовлення; конкурсний відбір, у тому числі спеціальні умови прийому; переведення на місця державного замовлення тощо).
✅Ви дізнаєтеся про: структуру вишу, систему вищої освіти, наукову й міжнародну діяльність, особливості організації освітнього процесу, форми навчання, освітні програми, перелік спеціальностей, наукові здобутки студентів й науковців, міжнародні програми й проекти, студентське дозвілля, перспективи навчання, паралельне навчання, перехресний вступ, кафедру військової підготовки, навчання на англомовному проекті, підготовку до загальнодержавного ЗНО для вступу тощо.
Будемо раді зустрічі з потенційними студентами НАУ!
☎️ (044) 497 41 05
📧 pk@nau.edu.ua
сайт Приймальної комісії: http://pk.nau.edu.ua/

Пропонуємо переглянути: