Науково-педагогічні працівники предметно-методичної комісії АЕРОДРОМНО-ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ АВІАЦІЇ

Голова ПМК

Доцент кафедри

Плужніков Борис Олексійович

кандидат економічних наук, доцент

Кандидат економічних наук, доцент, полковник запасу
Основні етапи службової діяльності:
1975-1980 – навчання у КВВАІУ;
1980-1986 – служба у стройових частинах;
1986-1988 – офіцер спеціальної служби ВПС округу;
1988-1989 – старший інспектор тилу Повітряної армії;
1989-1994 – викладач військової кафедри КІІЦА;
1994-1998 – старший викладач;
1998-1999 – заступник начальника кафедри;
1999-2015 – начальник кафедри2015- т.ч. – голова ПМК №3 «Аеродромно-технічне забезпечення авіації»
Стаж науково-педагогічної роботи складає 28 років. Автор 3 монографій та більш ніж 40 друкованих праць науково-методичного характеру. Приймав участь у засіданнях комітету НАТО з питань стандартизації у якості представника від України.

Доцент кафедри
Ткаченко Володимир Анатолійович

кандидат технічних наук, доцент

Рік народження – 1974. Кандидат технічних наук, доцент, підполковник.

У 2000 р. закінчив Київський інститут Військово-Повітряних Сил за спеціальністю: «Автоматизовані системи та комплекси повітряних суден». Проходив службу на посадах: технік групи регламентних робіт по АОз, начальник тех. позиції підготовки ракет, науковий співробітник Центру оперативно-тактичних досліджень, старший викладач, доцент кафедри. Очолює ПМК. «Аеродромно-технічного та транспортного забезпечення авіації». Викладає дисципліни: “Автомобільна підготовка”,  “Військові сполучення”, “Організація бойової підготовки та службової діяльності в ВІСП”, “Основи спеціальної підготовки повітряного транспорту”. Автор більш ніж 40 навчально-методичних праць та 30 винаходів на корисні моделі.

Старший викладач кафедри
Шашкін Андрій Володимирович

Рік народження – 1964. У 1985 р. закінчив Воронезьк   е вище військове авіаційне інженерне училище за спеціальністю: «Інженер по експлуатації і ремонту спец. автомобілів». Підполковник запасу, проходив службу на посадах: викладач-командир навчального взводу, викладач кафедри, старший викладач кафедри. Викладає дисципліни: “Військовий авіаційний тил”, “Засоби аеродромно-технічного забезпечення польотів”.

Автор 15 друкованих праць науково-методичного характеру та 3 авторських прав

 

 

Старший викладач кафедри
Петриченко СергійОлексійович

  Рік народження – 1961. У 1982 р. закінчив Воронезьке вище військове авіаційне інженерне училище за спеціальністю: «Інженер по експлуатації і ремонту автомобілів». Підполковник запасу, проходив службу на посадах: заступник командира технічної роти, інженер з ЕГТ, начальник АКДС, старший офіцер автомобільної служби 73 повітряної армії, заступник командира авіац.-тех. бази з озброєння. Викладає дисципліни: “Військовий авіаційний тил”, “Киснево-газові та інші засоби АТЗ”.

. Автор 12 друкованих праць науково-методичного характеру та 3 авторських прав