Заходи з нагоди Дня захисника України

Напередодні Дня захисника України на кафедрі військової підготовки Національного авіаційного університету відбулися спортивні змагання, в яких взяли участь студенти та курсанти КВП.

Майбутні захисники України змагалися у бігу на 100 м та 3 км, підтягуванні на перекладині, військово-спортивній естафеті та перетягуванні канату.

Враження та емоції членів команд та вболівальників були як у справжніх олімпійських чемпіонів, кожен відчував свою причетність до перемоги. І хоч змагання були спортивними, студенти та курсанти КВП НАУ довели, що вони вміють постояти за честь команди, а якщо доведеться,  то й за честь країни.

 

Також 13 жовтня на території кафедри військової підготовки відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисника України, де за підсумками військово-спортивних змагань та за наказом начальника кафедри полковника Водчиця О.Г. про заохочення особового складу були вручені грамоти, медалі та кубки найкращим студентам, курсантам, офіцерам та викладачам. Завершились урочистості святковим виступом, який підготували для всіх присутніх студенти та курсанти КВП.

 

Пропонуємо переглянути:

Бланк диплома специалиста Кубинка. Бланк http://diplomside.com/ диплома специалитета Качуг. ## Что такое ассоциированная степень? Степень младшего специалиста - это четырехлетняя степень, предназначенная для тех,