Старт фестивалю “Студвесна XL”

День гумору для команди КВП та ще 9 команд розпочався з фантастичного відкриття найулюбленішого заходу всіх студентів НАУ – Студвесни.

Особливим це відкриття стало не лише через те, що Студвесна святкує свій ювілей – 40 років. Команда кафедри військової підготовки вперше за 16 років приймає участь у змаганні. Це повернення стало феєричним, а сам виступ поправу назвали родзинкою вечора.

Сам Джокер, Харлі Квінн та їх супер-злодійська команда вітали зі сцени Студвесну та глядачів, які гучними оплесками підтримали виступ команди КВП. Це було майстерно, геніально, захоплююче, страшенно цікаво та по-злодійськи круто! Все в стилі Джокера!

Бажаємо нашим бійцям ще більше натхнення і, звичайно, перемоги!

19 квітня усіх бажаючих зануритись в атмосферу «вбивчого жарту» запрошуємо на виступ команди КВП до Центру культури та мистецтв НАУ!

P.S. Не забудьте взяти з собою Джокера 🙂

Пропонуємо переглянути:

Заказал диплом бакалавра Талдом. Выберите уровень образования (специалист, бакалавр, магистр - только для http://edydiplom.com/ диплома о высшем образовании). Эти специалисты работают в поликлиниках, домах престарелых и детских учреждениях, а по окончании обучения студенты пол